Школска Слава

Општинска Светосавска Академија 2023.

На синоћној Светосавској академији свих школа, одржаној у Великој сали Општине, нашу школу су величанствено представили ученици: Иван Јордановић, Нина Стајић, Дуња Будимир, Лука Митровић и Петар Славковић, уз музичку пратњу Петра Тодоровића, који су наступили са рецитацијом „Потрага за лицем“ аутора Саше Гавриловића. Добитнице Светосавске награде ове године су наставнице: Јелена Рајић, Биљана Славковић и Ана Живковић, које су у претходној години са својим ученицима оствариле најбоље резултате на републичким такмичењима. Честитамо!


Свети Сава,школска слава 2023.године

Свечаном академијом у холу ОШ „Херој Иван Мукер", у присуству ученика, родитеља, запослених и бројних гостију, обележена школска слава, Свети Сава. Након сечања славског колача, уследио је пригодни програм, који су припремили ученици наше школе, са својим учитељима и наставницима. Свим ученицима, колегама и запосленима честитамо школску славу! Нека светосавље живи у нама и увек нас води исправним путем! 


Свети Сава,школска слава 2022.године

Данас 27.01.2022. је у ОШ „Херој Иван Мукер”, уз поштовање свих прописаних мера, сечењем славског колача, обележена школска слава, Свети Сава.

Ученици млађих разреда су са учитељима припремили пригодне рецитације, наступала је фолклорна секција, а нарочито се потрудио Данијел Марковић, ученик 7-3, који је за овај дан направио изузетну макету лика и Храма Светог Саве и који је награђен књигом и похвалницом.

Славу смо славили и у Баничини и Малој Плани

Свим ученицима школе, колегама и запосленима честитамо школску славу.

Просла школске славе 2021.године

Свети Сава- школска Слава 2020

Свети Сава- школска Слава 2019 

27. јануар 2018.  ·

Светосавска приредба

Данас је школа у Баничини заблистала у пуном сјају! Сви ученици, од 1. до 8. разреда, били су понос ове мале школе. Преносим вам само делић атмосфере...


Свети Сава 2018.

Свети Сава ,Баничина 2017.

Прослава Светог Саве 2016.