Разредна настава


8.6.2021. Данас су нас посетили гости из Астрономског друштва па су ученици наше школе могли да погледају планетаријум и пратећу изложбу.

Наши први баскеташи

16. април ·

Боровнице ученицима из Мале Плане

Сви ученици од 1. до 4. разреда ОШ „Херој Иван Мукер" из Мале Плане добили су на поклон по једну младу боровницу од компаније „Супериор".

Ученици су одушевљени овим племенитим гестом.


16. април ·

Ученици наше школе из Мале Плане у школском дворишту посадили су садницу белог јасена, као симболичан чин подршке животу и оздрављења читаве природе.


Саднице боровница и ученицима у Баничини

Компанија Супериор, као друштвено одговорна фирма, донирала је ОШ „Херој Иван Мукер" саднице боровница. Данас су и ученици подручне школе у Баничини добили саднице.

У име школе и ђака, захваљујемо компанији Супериор на поклону.


Учитељ Ивица Кузмановић је својим ученицима на духовит начин приказао лик и дело Светог Саве. Ђаци су своје знање и креативност исказали ликовним радовима и тематским одговорима.

Ученици подручне школе у Баничини на креативан начин обележавају школску славу, Светог Саву.

Радови ученика из Мале Плане.

18. децембар 2020. ·

Посете вртићима

Поводом наступајућих новогодишњих празника, учитељи 4. разреда ОШ „Херој Иван Мукер“ посетили су вртиће Лептирић и Нашу радост. Том приликом, предали су поклоне предшколцима, које су за њих правили четвртаци. Ученици 4. разреда пожелели су драгим предшколцима срећну Нову годину.

Колективу вртића Лептирић, као и колективу вртића Наша радост, желимо срећне новогодишње и божићне празнике!


30. новембар 2019. ·

У петак су ученици трећег разреда ОШ „Херој Иван Мукер" посетили Народни музеј. Посета је реализована у оквиру наставе природе и друштва и тако су допунили своја знања везана за тему коју тренуто обрађују, а односи се на историјске изворе и значајне личности нашег краја.


Ученици трећег разреда посетили су изложбу старих честитки у архиву „Верослава Вељашевић“

Дигитална настава и коришћење дигиталних уџбеника у 2/3

Дечија недеља,ученици ОШ „ХИМ" и наша гошћа Јасминка Петровић,хвала свима на дивном дружењу!

14.10.2019. организован је маскенбал ученика од 1. до 4. разреда у нашем граду.

Ова манифестација одржава се сваке године у оквиру Дечије недеље и представља прилику да ученици развијају и испоље своју креативну страну.


Продајна изложба у оквиру Дечије недеље

Радови ученика од 1. до 4. разреда ОШ ,,Херој Иван Мукер" били су изложени на градском тргу у центру Паланке где је одржана продајна изложба.

Свој допринос дали су ученици матичне школе и подручног одељења у Баничини.


Поводом Дечије недеље ученици наше школе били су на излету на Кудречком језеру.

У петак, 11.10.2019. ученици четвртог разреда су са својим учитељима провели дан у шетњи на паланачком језеру Кудреч. Циљ шетње био је да се ученици охрабре и подстакну у стицању здравих животних навика и да науче како да искористе средину у којој живе на најбољи могући и здрав начин, не заборављајући да је очување природе један од најважнијих задатака свих нас.