Продужени боравак

Наша школа је још седамдесетих година прошлог веке  отворила продужени боравак за ученике првог и другог разреда.Многе генерације наших ученика су имале прилику да се друже и кроз игру уче и стичу нова знања.

Исхрана ученика организована је преко дечије установе "Чика Јова Змај" која  обезбеђује ученицима оброке. Храна се не припрема на лицу места већ се довози из централне кухиње .

За рад у продуженом боравку ангажована Александра Поповић Тошић је професор разредне наставе.       

Оплемењен простор у продуженом боравку

Ученици у продуженом боравку искористили су слободно време да направе поклон другу за рођендан

Неке од активности у продуженом боравку

ПРОГРАМ РАДА ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА.docx

Ученици првог и другог разреда продуженог боравка ОШ ,,Херој Иван Мукер", у пратњи учитељице Дијане Влајић, посетили су школску библиотеку. Ученици су се упознали са радом и фондом школске библиотеке, а након тога су израђивали новогодишње украсе за школску јелку.

Време у продуженом боравку наше школе је увек испланирано и организовано, тако да ученици, поред својих редовних активности, имају прилику да се опробају и уживају у креативном стваралаштву. Данас су им у томе помагали и наставници – Радмила Радисављевић, Милош Јанојлић и Данијела Илић Петковић.


У школској библиотеци је организована радионица за ученике у продуженом боравку. Повод је Међународни дан словенске писмености и културе. Ученици 1. и 2. разреда упознати су са библиотечким фондом за најмлађе ученике, а потом су време провели кроз занимљиве језичке игре, обрађивали пословице и на крају све то илустровали цртежима и бојанкама.


Кад се библиотека и боравак споје добију се веселе боје