Стручни тимови

                                                        Чланови школских тимова и актива у школској 2022/ 2023 години

ЧЛАНОВИ ТИМОВА 2022-23.docx

                                         Чланови школских тимова  и актива у школској 2021/ 2022 години

ЧЛАНОВИ ТИМОВА У ШКОЛСКОЈ 2021.docx

Тим за предузетништво остварио је посету познатој паланачкој фирми „Оптимум“. Ученици ОШ „Херој Иван Мукер“ су се упознали са производњом, паковањем и асортиманом робе. Импозантне хале и складишта оставили су снажан утисак на ученике. Посебно се захваљујемо госпођи Драгани Савић на љубазном и стручном вођењу, као и на поклонима које су наши ученици добили приликом посете. Очекујемо да ће се и у предстојећем периоду започета сарадња између „Оптимума“ и наше школе развијати на обострано задовољство.

Успешно је реализована и друга фаза пројекта ,,Диши и мириши“. Ученици ОШ ,,Херој Иван Мукер“ правили су занимљива и декоративна паковања за сапуне, а затим су се опробали и у продаји. Том приликом добили су велику подршку својих наставника.

Тим за маркетинг ОШ „Херој Иван Мукер" посетио је вртић „Петар Пан". Заједно са предшколцима одиграли смо асоцијације, као и скривалице. Пошто се ближи Ускрс, деци су подељене бојанке са овим мотивима. Захваљујемо на сарадњи и гостопримству.

Представници ОШ „Херој Иван Мукер" посетили су  вртић „Плави чуперак". Са предшколцима су играли асоцијације и скривалице. Игре су биле едукативног и забавног карактера. На крају деца су добила бојанке и цветове од папира који су ученици наше школе направили за предшколце. Захваљујемо на сарадњи и гостопримству. 

ЧЛАНОВИ ТИМОВА.doc