Баничина


5. ЧИТАЛАЧКИ МАРАТОН

Издавачка кућа ,,Klett" и Министарство просвете већ пет година реализују пројекат ЧИТАЛАЧКИ МАРАТОН у циљу подстицања ученика на читање и промоције домаће књижевности за младе од 11 до 14 година.

У издвојеним одељењима школе у Баничини одржане су две уводне радионице Читалачког клуба за ученике од 5. до 8. разреда. Наставница српског језика и књижевности Данијела Илић Петковић упознала је ученике са радом Читалачког клуба, поделила ученицима чланске карте и победнички роман ,,Четири карте за Хавану" Биљане Марковић Јевтић.

Читајмо заједно!Празници нам стижу

наше учионице

Свечани пријем првака 2021

Успешно смо завршили школску годину

Саднице боровнице-поклон компаније Супериор


Свети Сава-школска Слава

Новогодишње честитке

Предшколци, наши драги гости

Васкршња продајна изложбаПоклони за наше маме

Прослава Светог саве 2020

У подручној школи ОШ ,,Херој Иван Мукер“ у Баничини приређен је свечани пријем ђака првака. Приредбу добродошлице су припремиле учитељице Александра Поповић Тошић и Драгана Голубовић у сарадњи са ученицима старијих разреда. Свечаности је присуствовала Дргана Ристић, директорка школе и овом приликом се обратила полазницима и пожелела им успешан почетак школовања. Честитамо свим првацима и желимо им много упеха, нових пријатеља и прегршт лепих успомена!

03. септембар 2018. ·

Пријем првака02. април 2018. ·

Uskršnja radionica, promocija knjige " Zvezdobrojci" Aleksandre Ninković Tašić, emisija "Znanje imanje" i područna škola u Baničini.


29. децембар 2017. ·

Данас смо посетили вртић у Баничини и однели новогодишње пакетиће. Хвала колегама и ученицима ОШ "Херој Иван Мукер" који су се одазвали акцији и сакупили играчке за наше најмлађеоктобар 2017.

A ovako naši drugari u Baničini obeležavaju Dečju nedelju..

Свечани пријем првака 2017.