в р ш њ а ч к и т и м


08.12.2022. Претходних дана у нашој школи су реализоване радионице на тему Школа без насиља које су припремили ученици Вршњачког тима са ученицима трећег разреда. Ученици трећег разреда су са својим старијим другарима из школе размењивали искуства, подсећали се коме, када и како треба да пријаве насиље и наравно да га они сами не чине.

17.11.2022. ДИПЛОМЕ ЗА НАЈТОЛЕРАНТНИЈЕ УЧЕНИКЕ

Поводом Међународног дана толеранције, данас су у холу наше школе свечано додељене дипломе ученицима који су у оквиру својих одељења од стране својих другова проглашени за најтолерантније.

Ученички парламент са представницима Луком Митровићем, Калином Илић у матичној школи и Анастасијом Спасојевић и Николином Радовановић у Баничини, за ову прилику је у сарадњи са наставницом српског језика и књижевности Данијелом Петковић, осмислио презентацију и на овај начин обележио Међународни дан толеранције.

Нека овакви ђаци буду свима пример неговања разумевања, толеранције и поштовања права других!

18. децембар 2019. ·

Данас су у школској библиотеци ученици четвртог разреда присуствовали интерактивном предавању Вршњачког тима на тему ,,Превенција насиља".

03. децембар 2019. ·

Вршњачки тим Основне школе ,,Херој Иван Мукер" и педагог школе Слађана Мандић, одржали су данас, 3. децембра, низ презентација на тему ,,Насиље"ученицима трећег разреда у школској библиотеци.


Вршњачки тим Основне школе „Херој Иван Мукер“ и педагог школе, Слађана Мандић, посетили су вртић „Наша радост“. Предшколцима ове установе Вршњачки тим представио је презентацију у циљу боље промоције наше школе.