музичка култура

УНА ОСТВАРИЛА ОДЛИЧАН УСПЕХ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ "МИЊА СУБОТА"

На Републичком музичком такмичењу "Миња Субота", одржаном у "Дечјем културном центру" у Београду, наша ученица петог разреда, Уна Аврамовић, освојила је фантастичних 97 поена у 3. категорији и на најбољи начин представила своју школу. Честитамо Уни и наставници музичке културе Милени Петровић на овом великом успеху!


ПРВО И ДРУГО МЕСТО ЗА УНУ И МИЛИЦУ НА МУЗИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ

Ове суботе у Великој Плани одржано је Окружно музичко такмичење "Фестивал Миња Субота", на коме су учествовале две ученице наше школе и освојиле прва места.

Уна Аврамовић, ученица петог разреда, освојила је прво место са 99 поена и пласман на Републичко такмичење, а Милица Миолски, ученица седмог разреда, друго место са 90 поена, нажалост без даљег пласмана.

Честитамо нашим талентованим ученицама и наставници музичке културе Милени Петровић на овом јако лепом успеху!


ПРЕДМЕТ: Музичка култура

ТЕМА: Човек и музика

НАСТАВНА ЈЕДИНИЦА: Музика у старом веку

ОДЕЉЕЊЕ: 5/2

ВРЕМЕ: 10.10.2023. године, трећи час учионица бр.23


ПРЕДМЕТНИ НАСТАВНИК

Милена Петровић

Музички инструменти су скупи, али наши ученици су данас на часу музичке културе нашли занимљив начин да направе себи инструменте-удараљке и тако стварају нове тонове. 

Muzicko.pdf

28. мај  ·

МИЛИЦА МИОЛСКИ ЈЕ ПРВА НА МУЗИЧКОМ ФЕСТИВАЛУ

На музичком фестивалу „Музика је пут до срца" Милица Миолски, ученица ОШ „Херој Иван Мукер", освојила је 1. место у категорији млађег узраста, по оцени стручног жирија.

Честитамо Милици на освојеној награди са жељом да и надаље негује свој огромни таленат и представља нашу школу у најбољем светлу! Браво, Милице!


Тематски дан-прослава Божића