стрељачка секција
МАТЕЈА ПОПОВИЋ ОСВОЈИО НОВУ НАГРАДУ

Наш ученик осмог разреда Матеја Поповић, члан Стрељачке дружине Јасеница, наставља са сјајним резултатима.

У III колу лиге централне Србије које је овог викенда одржано у Смедереву, Матеја Поповић је био најбољи пионир и освојио злато! Честитамо Матеји на свим успесима!

4. мај 2022. ·

НОВИ УСПЕХ ИЗ СТРЕЉАШТВА

Смедеревска школска лига одржана је 2.5. и била је јако успешна за наше стрелце.

Матеја Поповић, ученик седмог разреда, освојио је друго место у школској лиги појединачно и треће место у финалу појединачно.

Анастасија Спасојевић и Софија Вељковић освојиле су треће место екипно. Честитамо!


НОВИ УСПЕСИ У СТРЕЉАШТВУ

25.12.2021. на Меморијалном турниру у стрељаштву у Смедереву наши ученици су имали нове успехе.

Матеја Поповић, ученик седмог разреда у Баничини освојио је две медаље: злато у категорији пионири екипно и сребро у категорији пионири појединачно.

Анастасија Спасојевић, ученица седмог разреда у Баничини, освојила је сребро у категорији пионирке екипно.

Честитамо на успеху!Наша ученица Софија Вељковић на државном шампионату у Ваљеву 20.12.2021.На Окружном школском такмичењу у стрељаштву, које је јуче одржано у Смедереву, девојчице ОШ ХИМ освојиле су екипно 1. место и пласирале се на Државно такмичење, које ће бити одржано у Нишу.

Појединачно су постигли следеће резултате: Анђела Стевановић освојила је 1. место, Софија Вељковић 2. место. Код дечака Данијел Влајић заузео је 2. место. Све честитке екипи ОШ „ Херој Иван Мукер“ и наставнику Владимиру Ђурђевићу.

29. октобар 2020. ·

На међуокружном првенству у стрељаштву ученице наше школе освојиле се 1. место (екипно). Честитамо ученицама на изванредном успеху!

13. октобар 2020. ·

НОВИ УСПЕСИ НАШИХ УЧЕНИКА

На такмичењу у стрељаштву (појединачно) Анђела Стевановић освојила је 1. место, Софија Вељковић 2. место. Код дечака Данијел Влајић заузео је 2. место. Честитамо ученицима и њиховим наставницима.