хуманитарне акције

ДОБРО СЕ ДОБРИМ ВРАЋА

Драги пријатељи, обавештавамо вас да смо 29.12.2023. на Новогодишњем хуманитарном базару успели да уз вашу помоћ сакупимо чак 55.000 динара, које ћемо за празнике поклонити нашим ученицима којима је помоћ најпотребнија! Захваљујемо свима који су учествовали и желимо вам да празнике проведете у здрављу и миру! Срећна Нова година и Божић!


23. децембар 2022.  ·

ХУМАНОСТ БЕЗ ГРАНИЦА

Да добро и емпатија у људима у овим тешком временима и даље постоје потврдили су наши ученици који су се у веома великом броју одазвали хуманитарној акцији за помоћ деци са Косова и Метохије. Несебично су се одвојили од својих играчака и слаткиша и одлучили да обрадују своје другаре којима таква пажња пуно значи. Захваљујемо овом приликом Ученичком парламенту који је у нашој школи организовао ову активност , свој деци и родитељима који су несебичношћу учинили да се ова идеја спроведе у дело. Дарујући човек може само да постане богатији.

 22.04.2022.Јучерашња Хуманитарна васкршња изложба организована од стране Друштва учитеља била је јако успешна. Захваљујемо се свима који су учествовали и надамо се да ће прикупљена средства бити од користи онима којима је помоћ најпотребнија. 

Новогодишњи хуманитарни базар, децембар 2021.

20.10.2021. Хуманитарни базар 

29. април 2021 ·

 Васкршњи Хуманитарни базар


Радови наших ученика за осмомартовски хуманитарни базар

22. мај 2018.  ·

Učenici naše škole su izašli u susret Nurdor-u i pomogli u prikupljanju sredstava za decu obolelu od raka.