Ученичке прославе

Завршне приредбице ученика 4. разреда

СВЕТОСАВСКИ БАЛ У НАШОЈ ШКОЛИ

Протекле недеље Тим за културну делатност наше школе, чији је координатор наставница музичке културе Милена Петровић организовао је за наставнике и ученике седмог и осмог разреда Светосавски бал под маскама. Овај бал је нешто ново што се јако свидело и ученицима и наставницима, који су првенствено показали своју креативност одабиром свечане тоалете и маске, а такође и даровитост за плес уз звуке класичне музике.

Бал је прошао у најбољем реду, у лепом дружењу и надамо се да ће се поновити у наредним годинама.

9. јун  ·

Журка ученика 8. разреда

27. јун 2020.  ·

Мала матура ученика осмог разреда ОШ „Херој Иван Мукер"

23. јун 2020.  ·

ПРОСЛАВА МАЛЕ МАТУРЕ УЧЕНИКА ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА

Ученици четвртог разреда наше школе одлучили су да малу матуру вечерас прославе у школској сали. У сарадњи учитеља и родитеља простор сале је декорисан балонима и постављена су места за ученике. Све је спремно за пријатан дочек малих матураната којима желимо незаборавно матурско вече.

Нашим малим матурантима желимо много успеха и среће у даљем школовању!

31. мај 2019.  ·

Јуче 30. маја 2019. осми разред ОШ „Херој Иван Мукер“ прославио је своје матурско вече. Наши матуранти били су весели и разиграни, и прославили су заједно са својим учитељима и наставницима завршетак основне школе. Управа школе честита на завршеном основном образовању и похваљује их, јер су и овога пута, примерним понашањем на прослави, показали да су понос наше школе. Желимо им пуно успеха у даљем школовању!

02. јун 2018.  ·

Proslava male mature učenika naše škole....delić atmosfere