Физика

НАШ ТОДОР ИДЕ НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ


На Окружном такмичењу из физике, одржаном у недељу 10.03.2024.  у Смедереву, Тодор Димитријевић, ученик осмог разреда наше школе, представио је себе и своју школу у најбољем светлу и освојио прву награду и пласирао се на Републичко такмичење. Честитамо Тодору и наставници Ани Живковић и бодримо их и надамо се даљем успеху! 

ТОДОР ЈЕ ПРВИ ИЗ ФИЗИКЕ

На Општинском такмичењу из физике, одржаном у суботу 24.02.2024. у Основној школи "Никола Тесла" у Голобоку, наш Тодор Димитријевић, ученик осмог разреда, и ове године остварио је сјајан резултат, прво место и прву награду и пласирао се на следећи ниво такмичења!

Миа Јовановић, ученица осмог разреда, освојила је друго место, а Нина Селенић, ученица шестог разреда, освојила је похвалу! Честитамо ученицима и наставници Ани Живковић!


НАШ ТОДОР ЗАБЛИСТАО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ФИЗИКЕ

На Републичком такмичењу из физике, одржаном у недељу 23.04.2023. у Пожаревцу, Тодор Димитријевић, ученик седмог разреда наше школе, освојио је фантастично друго место! Честитамо Тодору и наставници физике Ани Живковић и поносимо се њиховим оствареним резултатима!


11.03.2023. је у Смедереву одржано Окружно такмичење из физике и традиционално наша школа бележи успехе:

Тодор Димитријевић, ученик седмог разреда, освојио је прву награду и пласман на републичко такмичење, док је Миа Јовановић добила похвалу.

Честитамо нашим успешним ученицима и наставници Ани Живковић.

НАШИ СЕДМАЦИ НАЈБОЉИ НА ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ФИЗИКЕ

На Општинском такмичењу из физике одржаном у суботу 11.02. у ОШ "Никола Тесла " у Голобоку, наши ученици седмог разреда остварили су сјајне резултате и пласирали се на окружни ниво такмичења.

Тодор Димитријевић, освојио је прво место, а Миа Јовановић друго место на овом такмичењу.

Честитке ученицима и наставници физике Ани Живковић!


НАША МИА ДРУГА У ДРЖАВИ ИЗ ФИЗИКЕ


На Републичком такмичењу из физике које је 9.4. одржано у Краљеву, ученица шестог разреда Миа Јовановић освојила је другу награду и постигла изузетни успех. Честитамо Мии и наставници Ани Живковић на уложеном раду и оствареним резултатима и на правом представљању наше школе. Знањем до успеха! 

5. март у 17:13

ПРВИ ИЗ ФИЗИКЕ

На Окружном такмичењу из физике које је данас одржано у Смедереву, наша ученица шестог разреда, Миа Јовановић, освојила је прво место са 80 поена и пласман на републичко такмичење! Тодор Димитријевић добио је похвалу за освојено 6. место. Честитамо нашим вредним ученицима и наставници Ани Живковић.

На  Општинском такмичењу из физике одржаном  05.02.2022.у ОШ "Никола Тесла" у Голобоку, ученици шестог разреда наше школе остварили су успехе. Миа Јовановић освојила је прво место са 83 поена, Душан Радоњић и Тодор Димитријевић деле друго место са по 68 поена. Честитамо!